Nederst fra venstre: Diana Baun, Nina Keller, Bettina Mieritz, Anne-Marie Steenstrup, Janie Hansen, Christina Søs Henriksen, og Jeanette Larsson.
Øverst fra højre: Træner, Allan Nielsen, Lea Lander, Maja Mortensen, Carina Petersen, Jeanette Bøgh, Maiken Liliendahl, Louise Marcussen, Camilla Nielsen, og Helena Poulsen.

Finalen om Sjællandsmesterskabet i Damesenior 2

Dette var dameseniors sidste 11-mandskamp her i efteråret
Vi lagde godt ud med at presse modstanderen, spillet bølgede frem og tilbage i de første 10 minutter derefter styrede vi kampen i resten af 1. halvleg og i det 20. minut driblede Helena Poulsen ind i modstandernes målfelt hvor en modstander prøvede at tackle bolden væk, men Helena Poulsens gode teknik og de snævre driblinger kom os til gode og modstanderen fældede Helena Poulsen og dommeren dømte straffe. Holdets Anfører Maiken Liliendahl viste sit kolde overblik og scorede sikkert. Efter denne scoring spillede vi nu mere frigjorte da nerverne som mange af spillerne bar på  i starten af kampen nu var  væk og det eneste der voldte problemer var den dårlige ujævne og hullede bane samtidig med den var tung af spille på.
I det 30. minut åbnede Maja Mortensen og Bettina Mieritz modstanderens forsvar i venstre side, Maja Mortensen spiller bolden til Bettina Mieritz udenfor modstanderens målfelt, Bettina Mieritz spiller hurtigt bolden videre ind i modstanderens målfelt hvor den fremstormende Maja Mortensen modtager bolden, hun tager et lille træk og kanonerer bolden op under nettaget i målet, uden chance for målmanden. ( Flot mål )
I starten af 2 halvleg prøver Herlufsholm GF af kæmpe sig ind i kampen en af deres hurtige angribere slipper fri, men vores målmand Anne-Marie Steenstrup viser sin klasse hun afventer situationen deres angriber prøver nu at sætte bolden oppe i højre målhjørne, men Anne-Marie Steenstrup får vippet bolden væk ( Klasse redning )
I det 60. minut spiller Helena Poulsen bolden i dybden til Bettina Mieritz, hun tager et enkelt træk forbi en modstander uden for målefeltet og kanonerer bolden op i højre målhjørne uden chance for deres målmand endnu et ( kanon mål ) og fra herfra styrede vi resten af  kampen. Slut resultat 3-0
Nu kunne vi fejre mesterskabet med champagne.
Flot sæson, puljevindere foråret og efteråret oprykning til serie1 2004, Sjællandsmestre 2003 i serie 2.
Ubesejret i hele turneringen med 20 kampe og 164-6 mål i vores favør.
Vi takker vores sponsorer: Vestegnens køreskole, Café Simba samt Stockholm Vin Import og vores trofaste tilskuere for deres støtte gennem hel sæsonen.